آرایشی و زیبایی, سبک زندگی

همه نکات درباره تخیله ژل لب

همه نکات درباره تخیله ژل لب

همه نکات درباره تخیله ژل لب؛ ژل‌های لب از جنس اسید هیالورونیک ساخته می‌شوند و جهت بهبود ظاهر کلی دهان و لب‌ها استفاده می‌شوند. به طور معمول افرادی که می‌خواهند ژل لب تزریق کنند، مشکلاتی مانند نازک بودن یا نامتقارن بودن لب‌ها دارند و یا می‌خواهند خط لب‌های خود را تغییر دهند. در این نوع درمان، ژل پرکننده با یک سوزن بسیار نازک به نقاطی بر روی دهان و اطراف آن تزریق می‌شود. محل دقیق تزریق‌ها بستگی به مشکلات و اصلاحات مورد نظر زیباجو دارد. یکی از مزایای تزریق ژل لب این است که این ژل‌ها قابل حل شدن هستند. هنگامی که ژل لب تزریق شده تخلیه می‌شود، هدف آن است که ژل به لب بدون هیچ خطر و ناراحتی حل شود و ناپدید شود.

چرا باید ژل لب را تخلیه کنیم؟

تزریق بیش از حد یا جابجایی ژل

گاهی اوقات، اشتباه در جابجایی یا تزریق بیش از حد ژل لب، مشکلات جدی در ظاهر لب‌ها ایجاد می‌کند. یکی از مشکلات رایج، لب اُردکی است که به وضعیتی اشاره دارد که ژل به خط لثه و بالای بافت لب می‌رود و باعث پف شدن بیش از حد لب بالا یا هر دو لب می‌شود. این وضعیت غیرطبیعی به نظر می‌رسد و ممکن است در آینده عوارض جانبی داشته باشد. مهاجرت ژل به خط لثه معمولاً به دلیل تزریق بیش از حد رخ می‌دهد و ممکن است باعث چروکیدگی و پیرتر شدن پوست در این ناحیه شود.

در این وضعیت، وزن و فشار ژل روی پوست باعث می‌شود دهان پایین بیاید و استفاده بیش از حد عضلات اطراف دهان برای جبران این وضعیت، چروک‌ها، خطوط ریز و شلی پوست را ایجاد می‌کند. البته، این وضعیت قطعی نیست و با تخلیه ژل، تزریق دقیق ژل پس از حدود دو هفته و گاهی اوقات استفاده از بوتاکس یا درمان‌های مناسب، پوست اطراف دهان را دوباره سفت کرده و تعداد و شدت خطوط باقیمانده را کاهش می‌دهد. 

همه نکات درباره تخیله ژل لب

عوارض ژل‌های پرکننده

گاهی اوقات، به دلیل بروز عوارض مختلف، لازم است ژل لب تخلیه شود. برخی از این عوارض شامل واکنش‌های منفی بدن به ژل و ایجاد توده‌های ژل تحت پوست (گلوله شدن ژل) می‌شوند که به صورت عمومی ریسک‌های کوچکی برای تزریق ژل لب هستند. اما نکروز، که به مرگ بافت اطراف یک رگ خونی ناشی از تزریق اشتباهی ژل می‌انجامد، یک مشکل جدی است. در صورت قطع جریان خون، تخلیه ژل باید در مدت 24 ساعت پس از تشخیص نکروز انجام شود تا بتوان بافت اطراف را حفظ کرد؛ در غیر این صورت، نیاز به پیوند پوست و عمل جراحی جهت بازسازی صورت ممکن است وجود داشته باشد.

به همین دلیل، تزریق ژل لب همواره باید توسط یک پزشک ماهر و آموزش‌دیده، مثل متخصص پوست یا جراح پلاستیک، انجام شود تا بتوان واکنش‌های بیمار به تزریق ژل لب را به خوبی بررسی کرد و بعد از درمان، بیمار را برای بررسی نتیجه تزریق مراجعه کند. روش تخلیه ژل به طور ساده و سریع است. برای این منظور، 1 تا 4 تزریق هیالورونیداز به ناحیه مورد نیاز برای تخلیه ژل صورت می‌شود؛ به طور کلی، این درمان تنها 10 دقیقه به طول می‌انجامد.

هیالورونیداز چیست؟

هیالورونیداز یک آنزیم طبیعی است که به عنوان عامل تجزیه عمل کرده و اسید هیالورونیک را از طریق هیدرولیز حل می‌کند. این آنزیم طی مراحلی تصفیه و خالص‌سازی می‌شود تا بتوان با آن ژل‌های پرکننده را حل کرد.

مراحل تخلیه ژل لب

  1. مشاوره: پزشکان ما بعد از معاینه نواحی تزریق شده و صحبت با شما، بخش‌هایی که باید ژل آن‌ها تخلیه شود را تعیین کرده و عمل، ریسک‌ها و برنامه بعد از تخلیه ژل را برایتان توضیح می‌دهند.
  2. تست آلرژی (تست پَچ): از آنجا که احتمال کمی وجود دارد که بدنتان به آنزیم هیالورونیداز واکنش آلرژیک نشان بدهد، مقدار خیلی کمی از این آنزیم به عنوان یک تست آلرژی به یکی از بازوهای شما تزریق می‌شود تا پزشک مطمئن شود که بدن شما به این ماده واکنش منفی نشان نخواهد داد. بعد از تزریق تست آلرژی باید 30 دقیقه در کلینیک منتظر بمانید تا نتیجه تست مشخص شود. علائم واکنش آلرژیک عبارتند از ورم، راش‌های پوستی و قرمزی در محل تزریق. اگر هیچ نشانه‌‌ای از آلرژی وجود نداشته باشد، هیالورونیداز به قسمت‌های تعیین شده تزریق می‌شود.
  3. می‌توان 15 تا 20 دقیقه قبل از تزریق، به محل‌هایی که نیاز به تخلیه ‌ژل دارند، کرم بی‌حس کننده زد.
  4.  در پایان، آنزیم هیالورونیداز به نواحی دارای مشکل تزریق می‌شود.

مراقبت‌های بعد از تخلیه ژل لب

هیالورونیداز یک آنزیم طبیعی است که اسید هیالورونیک را در ژل‌های پرکننده تزریقی تخلیه می‌کند. مراحل تخلیه ژل شامل مشاوره پزشکی، تست آلرژی، استفاده از کرم بی‌حس کننده قبل از تزریق، و تزریق هیالورونیداز به نواحی تعیین شده می‌شود. برای مراقبت بعد از تخلیه ژل لب، توصیه می‌شود از لمس کردن یا استفاده از مواد آرایشی روی نواحی درمان شده خودداری کنید و در صورت ورم از آنتی‌هیستامین استفاده کنید. نیمه عمر آنزیم هیالورونیداز کوتاه است و تأثیر درمان را می‌توان به طور قابل توجهی پس از 48 ساعت دید. دقت کنید که نتایج واکنش بدن به درمان، میزان ژل استفاده شده، و وضعیت بافت‌های لب ممکن است تفاوت داشته باشد. (ژل لب آراستی پلاس 1 سی سی اورجینال (اصل))

عوارض جانبی هیالورونیداز

بعد از تزریق هیالورونیداز، ناحیه تحت درمان ممکن است ورم و کبودی داشته باشد. این مشکلات در طی 48 تا 72 ساعت بهبود می‌یابند ولی برای تخلیه کامل ژل و بازگشت ناحیه به وضعیت اولیه، دو هفته زمان لازم است. همچنین، در ابتدای تزریق، ممکن است یک سوزش کوچک حاصل از درد ناچیز را تجربه کنید و ممکن است کبودی و ورم باعث درد کمی شوند. اما پس از گذشت 24 تا 48 ساعت، دردی در ناحیه درمان شده احساس نخواهید کرد، در صورتی که همه چیز به خوبی پیش برود. 

همچنین پیشنهاد می‌شود مقاله همه چیز درباره تفا‌وت تزریق ژل لب روسی و معمولی را نیز مطالعه نمایید.

آیا می‌توان دوباره در همان ناحیه تخلیه شده، تزریق ژل داشت؟

بله، می‌توانید برای آن قسمت‌های بدن که ژل اولیه را تخلیه کرده‌اید، مجدداً از تزریق ژل استفاده کنید. پس از تخلیه کامل ژل، که معمولاً دو هفته طول می‌کشد، می‌توانید به طور دقیق و صحیحی دوباره ژل را تزریق کنید. بسیاری از افراد از گزینه تخلیه ژل برای حذف تمام ژل‌ها و فیلرهای قبلی استفاده می‌کنند تا بتوانند ناحیه مورد نظر خود را از ابتدا بهبود دهند. در معمولاً در مراجعه بعدی، که بعد از دو هفته انجام می‌شود، می‌توان ژل را مجدداً تزریق کرده و نتیجه‌ای طبیعی برای ظاهر ایجاد کرد.

همه نکات درباره تخیله ژل لب

چقد زمان می‌برد تا تخلیه ژل لب جواب دهد؟

ژل اسید هیالورونیک لب را می‌توان با تزریق آنزیم هیالورونیداز تخلیه کرد، که معمولاً کل پروسه آن یک تا دو هفته زمان می‌برد.

آیا ماساژ دادن ژل به حل شدن آن کمک می‌کند؟

ماساژ می‌تواند، بدن را تحریک کند تا ژل لب را با سرعت بیشتری حل کند. اما در عمل، استفاده از چنین روشی زمان زیادی می‌برد (به چند هفته ماساژ شدید نیاز است.

سخن پایانی 

سرعت حل شدن طبیعی ژل‌های مختلف با یکدیگر تفاوت دارد. اکثر ژل‌های اسید هیالورونیک مورد استفاده در لب‌ها، به طور طبیعی بعد از 6 ماه تا یک سال حل شده و از بین می‌روند. در این مقاله درباره‌ی تمام جوانب عوارض و مراقبت های ژل لب و تخلیه آن صحبت کردیم. امیدوارم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *